Συνεχίζει να δυναμώνει η παράταξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη με τη Μάρθα Τσιάνη στο πλευρό του

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η παράταξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη καθώς νέα σημαντικά μέλη συστρατεύονται στο πλευρό τους.

Η Μάρθα Τσιάνη, Υπεύθυνη Γυναικών της Τοπικής της ΝΔ, έρχεται να προστεθεί και αυτή στην «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά» αφού πλέον ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης έχει συσπειρώσει πολλά μέλη της Τοπικής της ΝΔ στο πλευρό του.

Σημειώνουμε ότι η κ. Τσιάνη πριν ένα χρόνο είχε τοποθετηθεί ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής ως εκπρόσωπος του κ. Οικονόμου και όπως ενημερωθήκαμε εδώ και μέρες έχει δηλώσει την παραίτηση της.

Η Μάρθα κατοικεί στην συνοικία του Τσακού.
Παντρεμένη με τον Βασίλη Γαλάνη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Απόφοιτη ιδιωτικής σχολής Λογιστικής.

Ιδιοκτήτρια δημοσιογραφικού site.

Υπεύθυνη Οικογενειακής κατάστασης και Ισότητας στην ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής.

Μέλος ΔΣ 6ου Δημοτικού και 1ου Λυκείου.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.