Πρόκριση στην 8άδα για την Σακελλαρίδη

Με φόρα συνεχίζει στο 15άρι τουρνουά της Τυνησίας η Σαπφώ Σακελλαρίδη η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής καθώς εξασφάλισε εισιτήριο για την τελική 8άδα της διοργάνωσης.

Στο τουρνουά “Magic Tours” στο Monastir αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία σήμερα κέρδισε την είσοδο της στα προημιτελικά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια λαμβάνει μέρος ως Νο.1 του ταμπλό, ενώ σήμερα χρειάστηκε 1 ώρα και 24 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Yinglak Jittakoat από την Ταιλάνδη, με τελικό σκορ 7-5, 6-1.

Για μια θέση στις “4” καλύτερες της διοργάνωσης, η Σαπφώ θα βρεθεί κόντρα στην Ρωσίδα Ksenia Zaytseva, Νο.8 του ταμπλό.

Να σημειωθεί, πως η Σακελλαρίδη θα αγωνιστεί και στα ημιτελικά των διπλών, μαζί με την Μάγδα Αδαλόγλου. Σήμερα τα 2 κορίτσια επικράτησαν των, Chole Cirotte και Chloe Noel από την Γαλλία, με το εμφατικό 6-3, 6-0.

Στα ημιτελικά θα κοντραριστούν με τις, Alexandra Biot και Axana Mareen από το Βέλγιο.

Πηγή:tennisnews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.