Γ. Σταθόπουλος: Ο Φώτης Γιαννόπουλος στην «Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά τον εκλεκτό συμπολίτη, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Παρισιού Επικοινωνίας και Αισθητικής σε μεταπτυχιακό επίπεδο, Φώτη Γιαννόπουλο στην μεγάλη οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Ο Φώτης εργάζεται ως σύμβουλος Επικοινωνίας και είναι κάτοικος της πόλης μας στον Άγιο Ιωάννη από το 1997 όποτε και παντρεύτηκε την πανεπιστημιακό Κλεοπάτρα, κόρη του αείμνηστου Αγιοπαρασκευιώτη και γνωστού σαντουρίστα Τάσου Διακογιώργη. Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά, γιο φοιτητή και κόρη μουσικό.

Ο Φώτης μεταξύ πολλών δράσεων του στο πολιτικό γίγνεσθαι της πόλης μας, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών σταθμών ΔΕΒΣΑΠ, όπως και ενεργό μέλος της κοινότητας του ανδρικού μπάσκετ – ΚΑΠ.

Η επάνοδος του Φώτη Γιαννόπουλου στα Δημοτικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής θα μας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα και είναι μήνυμα ελπίδας και προοπτικής.

2 Ιανουαρίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής »

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.