Γ. Οικονόμου: Κάποιοι ζουν για τους αγώνες και άλλοι … από τους “αγώνες”

Δεν αποτελούν έκπληξη για μας, ανακοινώσεις και συνεντεύξεις με τις οποίες καταγγέλλονται, εξυφαινόμενες συνωμοσίες, αδιαφανείς συμφωνίες και κρυφές διαπραγματεύσεις, που δήθεν σκοπό έχουν  να πλήξουν κάποια δημοτική παράταξη και την “σίγουρη!!!” νίκη της στις δημοτικές εκλογές”!!! Καλά τα όνειρα και τα σενάρια συνωμοσίας για αποπροσανατολισμό από πραγματικές και  κακές για κάποιους ειδήσεις, αλλά τα γεγονότα τους διαψεύδουν. Θα θέλαμε όμως, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, να τονίσουμε ότι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια.

 Η δική μας παράταξη δεν μπαίνει σε καμία συζήτηση και σε καμία διαδικασία “πολιτικής” εξαγοράς και διαμοιρασμού της εξουσίας. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου θα την αναζητήσουμε στην ψήφο των δημοτών και στην ετυμηγορία του Οκτωβρίου του 2023.

 Παραμείναμε συνεπείς στον ρόλο που μας ανέθεσε η ψήφος και η εμπιστοσύνη των δημοτών με ένα πρωτόγνωρο ποσοστό για πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη. Και αυτή την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε δυναμικά και αυτόνομα στην πορεία προς τις εκλογές. Ασκήσαμε αξιόπιστη και τεκμηριωμένη κριτική, με ουσιαστικό λόγο και πολλές προτάσεις που τις αξιολόγησαν και τις αποδέχτηκαν θετικά οι δημότες.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι δεν έχουν ακόμα κατανοήσει ότι η λάσπη προς όλες τις κατευθύνσεις, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και οι φτηνές επιθέσεις, δεν παράγουν πολιτικά αποτελέσματα, αντιθέτως λειτουργούν εναντίον των συκοφαντών. Απατώνται αν πιστεύουν ότι έτσι θα ξεπεράσουν τα δικά τους προβλήματα. Δικαίωμα στα όνειρα έχουν όλοι, ορισμένες όμως φορές, τα όνειρα μετατρέπονται σε εφιάλτες.

Γιατί κάποιοι ζυγίσθηκαν, μετρήθηκαν, κρίθηκαν (όχι μόνο πολιτικά) και βρέθηκαν ελλιπείς. Επειδή η προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική πορεία όλων είναι γνωστή, καλό θα είναι να σιωπήσουν… και να αναλογιστούν πόση ζημιά έχουν προξενήσει στην κοινωνία με το πρότυπο που προβάλλουν. Γιατί είναι φανερό σε όλους, ποιοι ζουν για τους αγώνες και ποιοι … από τους “αγώνες”.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.