Νίκη για 2η φορά για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη και πρόκριση στους “16” στο Monastir

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη, αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, κέρδισε για 2η φορά μέσα σε μια εβδομάδα την Ines Ibbou και προκρίθηκε στη φάση των “16” της διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων του Monastir. Δεν τα κατάφερε η Ελένη Κορδολαίμη, που επέστρεψε στη δράση μετά από τραυματισμό.

Η Σακελλαρίδη κέρδισε για 2η συνεχόμενη φορά την Αλγερινή Ines Ibbou, με 6-1, 7-5, για να προκριθεί στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα του Hotel Skanes Family στο Monastir της Τυνησίας.

Η Σακελλαρίδη, η οποία είχε κερδίσει και την προηγούμενη εβδομάδα στο Monastir την Ibbou, συνάντησε σθεναρή αντίσταση στο 2ο σετ, στο οποίο κατάφερε να αποφύγει τις περιπέτειες, κερδίζοντας τα 2 τελευταία games.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.313 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA στα μονά και στο Νο.182 στα διπλά από αυτή την εβδομάδα, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του τουρνουά την Miriam Bianca Bulgaru από τη Ρουμανία.

Η Σακελλαρίδη χθες έπαιξε και στο διπλό, όπου μαζί με την Oana Gavrila, με την οποία ήταν φιναλίστ στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, κέρδισαν τις Βουλγάρες Denislava Glushkova και Gebriela Mihaylova με 6-2, 6-3. Αύριο θα αντιμετωπίσουν για την προημιτελική φάση τις Sada Nahimana και Andreea Prisacariu.

Στο Monastir της Τυνησίας βρίσκεται και η Ελένη Κορδολαίμη, η οποία επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα, μετά τη θλάση που είχε υποστεί στους κοιλιακούς της πριν από ενάμιση περίπου μήνα.

Η 29χρονη Ελληνίδα ήταν πολύ καλή για ένα σετ, το έχασε όμως στις λεπτομέρειες και αργότερα γνώρισε και την ήττα από την προερχόμενη από τα προκριματικά Γαλλίδα, Yasmin Mansouri, με 6-4, 6-1.

Πηγή: tennisnews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.