“ΣΕΔΑΠ” Παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 23/01/2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δ.Σ για το θέμα τον ΠΑΙΣΔΑΠ

Μετά την καταγγελία του Συλλόγου αναφορικά με τις πρακτικές της διεύθυνσης και της διοίκησης των ΠΑΙΣΔΑΠ και κατ’ επέκταση της δημοτικής αρχής και αντιλαμβανόμενοι όλοι ποια είναι η στάση τους απέναντι στους εργαζόμενους, ο ΣΕΔΑΠ καλεί τα μέλη του σε παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 23/01/2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου θα συζητηθεί η ακύρωση της απόφασης σχετικά με την άσκηση εφέσεως στην υπ’ αρ.: 13/2022 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου.

Καταδικάζουμε το δια περιφοράς ΔΣ παρωδία της 9ης Ιανουαρίου και ζητάμε η έφεση να αποσυρθεί άμεσα και οι δικαιούχοι εργαζόμενοι να πληρωθούν τα χρήματα που τους αναλογούν!!

Η παρουσία όλων μας είναι επιτακτική!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ                                                                              ΚΑΤΣΙΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.