Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ 2023-ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η πολύ γνωστή ηθοποιός και κάτοικος Αγίας Παρασκευής Ιωάννα Πηλιχού υποψήφια με...

Η πολύ γνωστή ηθοποιός και κάτοικος Αγίας Παρασκευής Ιωάννα Πηλιχού υποψήφια με τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη

Οι Άνθρωποι του πολιτισμού στην Αγία Παρασκευή στηρίζουν και ενισχύουν το ψηφοδέλτιο νίκης του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη και της παραταξής μας!

Η Ιωάννα κατοικεί στη συνοικία του Τσακού.

Πτυχιούχος Δραματικής Σχολής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Πτυχιούχος τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Διδάσκει στην ανώτερη δραματική σχολή «Βασίλης Ρίτσος»

Μιλάει έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά Ρώσικα,

Τούρκικα και Αραβικά.)

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως το «Ευτυχισμένοι Μαζί», «Αν με αγαπάς», «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», « Η τούρτα της μαμάς», «Ο πόλεμος των άστρων» , «Daddy Cool» και παρά πολλές άλλες.

Θεατρικά έχει συμμετάσχει σε παρά πολλές παραστάσεις και σήμερα την απολαμβάνουμε στο «Δείπνο με φίλους» σκηνοθεσίας Μάνου Αντωνίου. Κινηματογραφικά αναφέρουμε ενδεικτικά τις ταινίες «Νήσος» και «Amore Mio».

Έχει μεγάλη αγάπη στον αθλητισμό αφού έχει δίπλωμα σε TAE KWON DO, χορό, στίβο, Ιππασία και ιστιοπλοΐα.

“Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.