Δήμητρα Γαλανού: Αναζητούνται… 3000 σελφ τεστ του δήμου που είχαν προορισμό τα σχολεία μας!

Η φωτογραφία είναι κατά την παραλαβή των self tests από την Περιφέρεια Αττικής

Την ακόλουθη καταγγελία λάβαμε στο e-mail του aparaskevi-images.gr από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο κ. Δήμητρα Γαλανού και τη δημοσιεύουμε αυτούσια.

“Αναζητούνται… 3000 σελφ τεστ του δήμου που είχαν προορισμό τα σχολεία μας!

 Το Νοέμβριο του 2022, σε ανακοίνωση, ενημερώθηκαν οι δημότες ότι παραδόθηκαν 3000 σελφ τεστ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα διατεθεί στα σχολεία, για την καλύτερη θωράκιση των μαθητών μας. Μετά από έξαρση κρουσμάτων που παρατηρήθηκε σε τμήμα σχολείου, μετα δυσκολίας αλλά και μετά λύπης διαπιστώσαμε οι γονείς ότι…δεν έχει παραδοθεί κανένα τεστ. Να είχαν άραγε την ίδια τύχη με τα δωρεάν εισιτήρια καρουζέλ των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου; Ή μήπως με τον ιδιόκτητο χριστουγεννιάτικο στολισμό που χάθηκε / κάηκε; Ή μήπως με τους απινιδωτες που αναζητούνται κι αυτοί; 

Η εκκωφαντική σιωπή των εμπλεκομένων δεν τιμά την πόλη μας και τους δημότες της.

Σας αποστέλλω και το σύνδεσμο της δικής σας δημοσίευσης το Νοέμβριο: “Παράδοση 3.000 self tests από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αγίας Παρασκευής”

Με εκτίμηση, 

Γαλανού Δήμητρα

Αναπληρωματικό μέλος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.