Κατεβαίνει για Περιφερειάρχης Αττικής ο Ιωακειµίδης

Έχει γίνει και µια έρευνα, από την οποία προκύπτει δυναμική της εν λόγω υποψηφιότητας

Γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης

Ο επιτυχημένος δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης µαθαίνω ότι τις επόµενες ηµέρες σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιοτητα του για την Περιφέρεια Αττικής . Με δεδοµένο ότι προέρχεται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς -αν και ανεξάρτητη υποψηφιότητα-, είναι πολύ πιθανόν να έχει τη στήριξη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ. Αυτά θα τα δούμε στην πορεία. Στην παρούσα φάση κρατήστε την πληροφορία περί της καθόδου Ιωακειµίδη για την Περιφέρεια.

Επίσης, όσοι γνωρίζουν τις αυτοδιοικητικές ικανότητες του ανδρός κάνουν λόγο περί µιας δυνατής υποψηφιότητας, που εκ των πραγµάτων αλλάζει τα µέχρι στιγμής δεδομένα στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Και αυτό γιατί ο επί χρόνια δήμαρχος Ρέντη, εκτός από ικανότητες, έχει να δείξει και πλούσιο έργο. Γενικώς, µιλάµε για µια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Παχατουρίδη. Ο Ιωακειµίδης αυτοπροσδιορίζεται ως ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα, πράγµα που σηµαίνει ότι δεν θα επιδιώξει το χρίσµα των κοµµάτων. Πάντως, εξ όσων πληροφορούµαι, έχει γίνει και µια έρευνα, από την οποία προκύπτει δυναµική της υποψηφιοτητας Ιωακειµίδη.

Πηγή: parapolitika.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.