Ο Σπήλιος Γιόβας στη Νίκη των Πολιτών

Καλωσορίζω,στην “Nίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση” τον ελεύθερο επαγγελματία Σπήλιο Γιόβα.
Ο Σπήλιος, πατέρας μιας κόρης, γεννήθηκε στο ‘Αιγιο όπου και εργάσθηκε στον χώρο της εστίασης επι πολλά χρόνια και παράλληλα υπήρξε ποδοσφαιριστής με τελευταία ομάδα που έπαιξε,την Παναχαϊκή.
Ο Σπήλιος έγινε κάτοικος Αγίας Παρασκευής το 2010 και τα τελευταία οκτώ χρόνια διατηρεί κατάστημα κρεπερί-καφέ στην οδό Αγίας Τριάδος.
Απο διετίας, μάλιστα, είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών Αγίας Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ με θέληση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του κλάδου.
«Η ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο Γ.Σταθόπουλος νοιάζονται πραγματικά την πόλη μας και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να πορευτώ μαζί τους» μας δήλωσε ο Σπήλιος και εμείς χαιρόμαστε ειλικρινά για την επιλογή και τον αυθορμητισμό του.

ΥΓ:Η «Τρίλιζα» ήταν βασικό στέκι του Νικόλα Σοβολου που μας αποχαιρέτησε χτες.Όλες τις μέρες της περιπέτειας του ο Σπηλιος ρώταγε και αγωνιούσε

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.