Παραλαβή και διάθεση αλατιού εν όψει κακοκαιρίας από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ημέρες με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής να έχει προβεί σε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προφυλάξει τους κατοίκους της πόλης.

Για τον λόγο αυτό, σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου παρέλαβαν 5 τόνους αλάτι το οποίο έχει ξεκινήσει να διατίθεται στις σχολικές μονάδες, έπειτα από συνεννόηση με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, αλλά και σε κτίρια δημοσίου ενδιαφέροντος.

Τις επόμενες ημέρες και αν καταστεί αναγκαίο, ο Δήμος θα παραλάβει επιπλέον 15 τόνους αλάτι το οποίο και θα διαθέσει στους πολίτες για την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών.  

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου αλλά και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, έπειτα από συνεννόηση με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η έντονη κακοκαιρία.  

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.