Αλέξανδρος Μουστόγιαννης: «Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής πρέπει να αλλάξει σελίδα!» (FM 94 Hχητικό)

«Για να είμαστε τόσοι υποψήφιοι δήμαρχοι από τη ΝΔ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής σημαίνει πως κάποιος δημιουργεί πρόβλημα και αυτός έχει ονοματεπώνυμο! Ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει σελίδα… ένας κύκλος έχει κλείσει, αλλά κάποιοι άλλοι δείχνουν ότι δεν θέλουν την ενότητα», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Αγ. Παρασκευή-Μια γενιά Μπροστά» και υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος άσκησε κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή του Βασίλη Ζορμπά, υπογραμμίζοντας πως εμφανίστηκε χωρίς σχέδιο και όραμα για την πόλη.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του, ο κ. Μουστόγιαννης αποκάλυψε πως ήδη έχει συμφωνήσει με 53 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, εκ των οποίων το 1/3 ανήκει σε άλλους κομματικούς χώρους…!

«Βάλαμε πλάτη και θα συνεχίζουμε να βάζουμε σε ό,τι καλό γίνεται για την πόλη…! Και για το κολυμβητήριο και για το δημαρχείο βάλαμε πλάτη και ελπίζω αν με εμπιστευτούν οι συνδημότες μου να τα παραδώσω έτοιμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλ. Μουστόγιαννης.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη. 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων