Διέρρηξαν μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή και έκλεψαν κοσμήματα- Συνελήφθη 25χρονος από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αναζητούνται άλλοι δυο

Διάρρηξη σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα, σε μονοκατοικία στην οδό Τερψιθέας, στην Αγία Παρασκευή.

Δύο άγνωστοι δράστες, από κοινού με έναν 25χρονο διέρρηξαν την κεντρική είσοδο της οικίας και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της, αφαίρεσαν όσα κοσμήματα εντόπισαν και τράπηκαν σε φυγή.

Από τις αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησαν, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Ελ. Βενιζέλου έναν 25χρονο να κινείται με αυτοκίνητο, ο οποίος κρίθηκε ύποπτος, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε, συμμετείχε στην κλοπή-διάρρηξη όμως δεν είχε πάνω του τα κλοπιμαία, τα οποία ενδεχομένως είχαν οι δύο συνεργοί του που κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια.

ΠΗΓΗ: news247.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων