Κινδύνεψε οδηγός του λεωφορείου της ομάδας της Αγίας Παρασκευής από ανήλικους χούλιγκαν

Οι τέσσερις ανήλικοι -και συγκεκριμένα δύο 15χρονοι και δύο 16χρονοι- συλληφθέντες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, φέρονται να συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 15 ατόμων οι οποίοι χθες, γύρω στις 5 το απόγευμα, μετά τη λήξη του αγώνα, κρατώντας ρόπαλα στα χέρια κινήθηκαν εναντίον του 68χρονου οδηγού του λεωφορείου της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, απειλώντας τον.

Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Κατά την προσέγγισή τους στο σημείο, η ομάδα των «15» τράπηκε σε φυγή, πετώντας πίσω τους αντικείμενα τα οποία είχαν μαζί τους, με αποτέλεσμα να παραπατήσει ένας υπαρχιφύλακας, να τραυματιστεί στο πόδι και, τελικά, να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401.

Από τις έρευνες στο σημείο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός από το ρόπαλο, τέσσερα ξύλινα μαδέρια και κουκούλες τύπου full face.

Πηγή: iefimerida.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων