Γ. Σταθόπουλος: Η Έλενα Φεγκάλι στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζω στην οικογένεια της Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση , την ιδ. Υπάλληλο ΕΛΕΝΑ ΦΕΓΚΑΛΙ κάτοικο Αγίου Ιωάννη.

Η Έλενα γεννήθηκε στον Χολαργό με πατέρα Λιβανέζο και Ελληνίδα μάνα και μένει πολλά χρόνια στην Αγία Παρασκευή όπου πήγε σχολείο στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγ. Ντελακρουά».

Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχει 2 μεταπτυχιακά από το Imperial College London της Αγγλίας και από το Πανεπιστήμιο της Μάλαγα (UMA) στην Ισπανία.

Τα τελευταία χρόνια η Έλενα, εργάζεται σε Χρηματοπιστωτική Εταιρεία στον κλάδο της κανονιστικής συμμόρφωσης, από πολλά δε χρόνια δραστηριοποιείται σε κινηματικές δράσεις κυρίως στα έμφυλα και μεταναστευτικά ζητήματα.

Τέλος, ασχολείται αρκετά χρόνια με την παράλληλη στήριξη παιδιών σε στέγες ανηλίκων και είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης.

Με την τελευταία της ιδιότητα, συντόνισε την δράση αλληλεγγύης της «ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», μετά τον καταστροφικό σεισμό στον Λίβανο.

Την υποδεχόμαστε στην νέα γενιά της Δημοτικής μας Κίνησης με ιδιαίτερη χαρά.

24 Φεβρουαρίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων