Λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Πάρη Κωνσταντακόπουλο ανακοίνωσε η Αγία (santa)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την από κοινού συναίνεση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Πάρη Κωνσταντακόπουλο.

Πρόκειται για ένα προπονητή που ήταν, είναι και θα παραμένει πάντα φίλος της ομάδας και η πόρτα της Αγίας Παρασκευής θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Καμιά φορά στο ποδόσφαιρο αστάθμητοι παράγοντες και συγκυρίες σε αναγκάζουν να πάρεις αποφάσεις που δεν επιθυμείς όμως στην παρούσα χρονική στιγμή η Αγία Παρασκευή θα πρέπει να πράξει το καλύτερο για να πετύχει το στόχο της παραμονής στην Γ εθνική κατηγορία. Γνωρίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι όταν προσλάβαμε τον κύριο Κωνσταντακόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και με τον επαγγελματισμό του φρόντισε να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που αξίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα έχει κατακτήσει μέχρι την στιγμής στο γήπεδο. Παρόλα αυτά οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και θα κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου η Αγία Παρασκευή να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Γ εθνική.

Ευχόμαστε στον Παρη Κωνσταντακόπουλο καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην επόμενη προπονητική του εμπειρία.

ΤΟ Δ.Σ. Α.Ο. Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων