Έκτακτο κάλεσμα συμμετοχής στην αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί τους κατοίκους της πόλης μας, κάθε εθελοντή συμπολίτη μας, να προσφέρουν 10 λεπτά από τη ζωή τους και να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που διενεργείται για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών της τραγωδίας των Τεμπών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 14:30, στην αίθουσα αιμοδοσίας, έχοντας μαζί τους την ταυτότητά τους και το ΑΜΚΑ τους.

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Ζορμπάς

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων