Ο Γιάννης Βλαχάκης στη “Νίκη των Πολιτών”

Καλωσορίζουμε τον ιδιωτικό υπάλληλο και επι πολλά χρόνια ελεύθερο επαγγελματία ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΑΚΗ στην Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής -Ανεξάρτητη Κίνηση.

Ο Γιάννης Βλαχάκης γεννήθηκε το 1971, είναι κάτοικος του Τσακού από το 1991 και είναι παντρεμένος με την Αγιοπαρασκευιώτισα Ευγενία Μιχαλάκου με την οποία έχουν δύο γιούς 26 και 20 χρονών που αποφοίτησαν από τα Σχολεία της πόλης μας.

Ο Γιάννης έχει εργασθεί στην ελεύθερη αγορά ως ιδιοκτήτης εστιατορίου, ως διευθυντής σε μεγάλη αλυσίδα εστίασης και στην συνέχεια διατήρησε εμπορικό κατάστημα στην οδό Αγίου Ιωάννου.

Σημερα εργάζεται σε θέση ευθύνης μεγάλης αλυσίδας super market της Αγίας Παρασκευής.

Είναι μεγάλη χαρα για ολους μας η απόφαση του Γιάννη Βλαχακη να ασχοληθεί και να δουλέψει ενεργά για το μέλλον της πολης μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων