Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή Ο Γιώργος Οικονόμου εισηγητής σε ημερίδα της ΚΕΔΕ με θέμα την πολιτική...

Ο Γιώργος Οικονόμου εισηγητής σε ημερίδα της ΚΕΔΕ με θέμα την πολιτική προστασία

Ο επικεφαλής της “Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή”, Γιώργος Οικονόμου, μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, συμμετείχε ως εισηγητής στην Ημερίδα της ΚΕΔΕ για την Πολιτική Προστασία, που πραγματοποιήθηκε στην Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου. Το αντικείμενο της εισήγησής του ήταν: “Η ανάγκη συνεργασίας και διαλειτουργικότητας των Επιχειρησιακών Κέντρων και των άλλων μηχανισμών Πολιτικής Προστασίας του Κράτους με τους αντίστοιχους της αυτοδιοίκησης”.

Ο Γιώργος Οικονόμου, με την εμπειρία του στο συγκεκριμένο θέμα, έκανε πολλές και ουσιαστικές προτάσεις. Είναι ένα κρίσιμο ζήτημα γιατί, από την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών Πολιτικής Προστασίας, προστατεύονται ανθρώπινες ζωές,  καθώς και η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία. Η συμμετοχή και η συνεργασία της αυτοδιοίκησης με τους κεντρικούς μηχανισμούς Πολιτικής Προστασίας είναι πολύ σημαντική, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Μεγάλη σημασία σε όλη αυτή τη προσπάθεια, εκτός των άλλων, θα έχει η ενημέρωση και η ουσιαστική εκπαίδευση των εμπλεκομένων.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων