Ο Σπύρος Νίκας στη “Νίκη των Πολιτών”

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΑ στην Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.
Ο Σπύρος Νίκας γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή το 1991, πήγε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά» και είναι κάτοικος του Αγίου Ιωάννη, στην περιοχή της Πλατείας Ύδρας.
Ο Σπύρος σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, σήμερα είναι στέλεχος πωλήσεων σε μεγάλη επιχείρηση και είχε θείο τον αείμνηστο μας Νίκο Σόβολο (ο Νίκος ήταν αδελφός της μητέρας του).
Χαιρετίζουμε την επαναενεργοποίηση του στην Νεολαία μας και στον αγώνα για μια καλύτερη Αγία Παρασκευή. 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων