Εκλογές 2023: Τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη βλέπει ανάμεσα σε νυν και πρώην δήμαρχο το e-ota.gr

Με τον τίτλο “Δημοτικές εκλογές: Η σφήνα του Γιάννη Μυλωνάκη στην Αγία Παρασκευή – Πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από τον υποψήφιο δήμαρχο” το e-ota.gr μιλάει για υποψηφιότητα με αξιώσεις για τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη. Μάλιστα τον τοποθετεί ανάμεσα σε νυν και πρώην δήμαρχο που άτυπα φαντάζουν σαν τα φαβορί για τις εκλογές του 2023. Τονίζοντας ότι έχει φτιάξει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο. Ο κ. Μυλωνάκης είναι γεγονός πως κερδίζει σταθερά έδαφος στην κοινωνία της Αγίας Παρασκευής και οδεύει προς την δεύτερη Κυριακή των εκλογών απέναντι σε έναν εκ των Ζορμπά – Σταθόπουλο.

Το κείμενο του e-ota.gr:

Σφήνα στον νυν δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά αλλά και στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο έχει μπει ο Γιάννης Μυλωνάκης.

Ο 45αρης υποψήφιος εκπροσωπεί την ανανέωση που έχει ανάγκη η πόλη και παράλληλα έχει ετοιμάσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα με το οποίο διεκδικεί πλέον με αξιώσεις το δήμο της Αγίας Παρασκευής. Παράλληλα έχει φτιάξει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που τον βοηθά να απευθύνεται στους δημότες της Αγίας Παρασκευής ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις.”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων