Ένα ακόμη νέο μέλος στη “Νέα Αρχή” ο Παντελής Τάτσος

Καλωσορίζουμε τον συμπολίτη μας Παντελή Τάτσο στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας. Με ενεργούς δημότες και με νέα στελέχη που έχουν γνώση, όρεξη και όραμα, θα κάνουμε μία Νέα Αρχή.

Ο Παντελής ανήκει στην κατηγορία των δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για την συγκροτημένη σκέψη του, την εντιμότητα και την επαγγελματική του κατάρτιση.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή. Φοίτησε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συνέχισε στο ίδιο Πανεπιστήμιο μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Με την επιστημονική του κατάρτιση, την εργασιακή εμπειρία του ως επιχειρηματίας και τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος – λογιστής στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, θα είναι σημαντική η συνδρομή του και στα κοινά και στην δημοτική μας παράταξη. Δεσμευόμαστε ότι θα καταβαλλουμε κάθε προσπάθεια για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στην πόλη μας. Καλή επιτυχία Παντελή.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΑΤΣΟΥ

“Η ζωή στην πόλη πρέπει να έχει παρόν και μέλλον για να μπορούμε να ζήσουμε ανθρώπινα. Τα προβλήματα όμως συσσωρεύονται και απαιτούν δραστικές λύσεις και αποφάσεις. Η πόλη μας αξίζει να είναι ζωντανή και όχι σε παρακμή και εγκατάλειψη.

Με τιμά η πρόταση του Γιώργου Οικονόμου, στον οποίο διακρίνω όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο επόμενος δήμαρχος. Εμπειρία διοίκησης, γνώση, αποφασιστικότητα και πρόγραμμα με λύσεις για τα χρονίζοντα προβλήματα της πόλης που αγαπάμε. Μαζί θα αγωνιστούμε και θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για να την κάνουμε καλύτερη.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. “

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων