Πισωγύρισμα για Εθνικό, «χρυσό» βαθμό η «Σάντα» (1-1)

Πολύτιμο έδαφος έχασε ο Εθνικός στην αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες εβδομάδες με στόχο το πλασάρισμά του στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στον 5ο όμιλο.

Στο γήπεδο του Περάματος η ομάδα του Πειραιά έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αγία Παρασκευή, που από την πλευρά της πρόσθεσε στη συγκομιδή της έναν βαθμό «χρυσό», αλλά και ανέλπιστο, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σε μία ανύποπτη φάση, στο 29ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το γήπεδο και πήραν το προβάδισμα. Ο Μπουτσικάρης επιχείρησε ένα γέμισμα, ο Ζωγραφάκης προσπάθησε με κεφαλιά να φέρει την μπάλα στον Κούμπουλα, όμως οι δυο τους δεν συνεννοήθηκαν καλά και, έτσι, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1! Οι κυανόλευκοι είχαν τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν από το πρώτο ημίχρονο, κάτι που κατάφεραν στο 56′ με πλασέ του Αντωνίου μετά από παράλληλη σέντρα του Σάμιου (1-1). Μάλιστα, έχασαν μοναδική ευκαιρία για να προηγηθούν στο 70ο λεπτό, όταν ο Διάκος κέρδισε πέναλτι. Ο Σάμιος ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως ο Αραμπατζής έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα, διαφυλάσσοντας τον βαθμό. Ο Εθνικός πίεσε για το νικητήριο γκολ, δημιούργησε φάσεις για να το πετύχει, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών), Ξουρίδας-Αλεξοπούλου (Ανατολικής Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής (85′ Πλουμάτος), Ζωγραφάκης, Κατσόγιαννης, Χούστινετς (70′ Παπαγεωργίου), Μαλάι, Κώστας (46′ Μπερνιδάκης), Διάκος, Δρόσης (46′ Σάμιος), Μακρυγιάννης, Αντωνίου (80′ Δώδας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλιας, Μωραϊτάκης, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Σταμούλης (65′ Λαμπρίδης), Κατσέρης (80′ Ριτσοτάκης), Μπουτσικάρης, Κραψίτης (70′ Κωτσάκης).

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων