Γ. Σταθόπουλος: Ο Θέμης Καλπακτσόγλου στη “Νίκη των Πολιτών”

Καλωσορίζω τον συντ. Τραπεζικό και πολύπλευρο πολίτη ΘΕΜΗ ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ

Ο Θέμης γεννήθηκε στην Αθήνα, από το 1980 είναι κάτοικος στον Άγιο Ιωάννη της Αγίας Παρασκευής, είναι Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά (Διοίκηση Επιχειρήσεων), υπήρξε Σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων του αείμνηστου Δημάρχου Σταύρου Κώτση, Αναπλ. Διοικητής στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπως και Διευθύνων Σύμβουλος στην Εμπορική Χρηματιστηριακή ΑΧΕΠΕΥ.

Ο Θέμης είναι παντρεμένος, έχει 2 κόρες και είναι σήμερα συνταξιούχος από θέση Διευθυντή της Εμπορικής Τράπεζας όπως και Πρόεδρος στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).

Στα χόμπι του συμπεριλαμβάνονται ο Αθλητισμός και η Μουσική.

Έτσι, υπήρξε Διεθνής Διαιτητής Βόλεϊ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ και μέχρι σήμερα κομισάριος σε Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες Βόλεϊ.

Τέλος, η αγάπη του για την μουσική τον έχει οδηγήσει στην θέση Πρόεδρου και μέλους της ιστορικής Χορωδίας της Εμπορικής Τράπεζας επί πολλά χρόνια όπως και μέλους της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η απόφαση του Θέμη Καλπακτσόγλου να ασχοληθεί με τα θέματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και θα έχει θετικά αποτελέσματα για την πόλη μας.

27 Μαρτίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων