Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής ανακοίνωσε και επίσημα ο επί 7 θητείες εκλεγμένος δήμαρχος Νίκαιας και Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

«Θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση αυτών των πολιτών θα διεκδικήσω στο όνομα τους τη δυνατότητα να βελτιωθεί η ζωή τους στην καθημερινότητα με ασφάλεια κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη», τόνισε στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (30/3) για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του.

Σκοπός του είπε είναι να δημιουργήσει ένα συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες των 66 δήμων της περιφέρειας για ένα καλύτερο και πιο φωτεινό αύριο

Ο Αστικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης του Γιώργου Ιωακειμίδη απευθύνεται σε 4.000.000 πολίτες που μένουν στο λεκανοπέδιο Αττικής.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων