Φώτης Μπάδας και Ηλίας Ιωάννου ενισχύουν το “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

Δύο νέα στελέχη που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Οκτωβρίου ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”. Τους δύο συνδημότες υποδέχτηκε στη παράταξη ο επικεφαλής κ. Κώστας Τσιαμπάς.

////////

Καλωσορίζουμε στην νεολαία της παράταξης τον Φώτη Μπάδα.

Ο Φώτης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και από το 2009 κατοικεί μόνιμα στην Αγία Παρασκευή στην περιοχή του Κοντόπευκου.

Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία.

Οραματίζεται την αλλαγή σελίδας στο δήμο μας και συντάσσεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιό της παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή».

Σκοπός του είναι να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στη προσπάθεια ανανέωσης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης όλων των δημοτών και ιδιαιτέρως των νέων.

Φώτη καλωσόρισες, καλούς αγώνες και καλή επιτυχία!

*********

Καλωσορίζουμε τον Ηλία Ιωάννου στην οικογένεια της παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή».

Ο Ηλίας είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής, και διαμένει στην γειτονιά του Κοντόπευκου. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Είναι κάτοχος διδακτορικού της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και από το 2021 είναι διορισμένος καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Όραμά του είναι να προσφέρει τα μέγιστα για την αλλαγή σελίδας στη πόλη μας.

Ηλία καλωσόρισες, καλούς αγώνες και καλή επιτυχία!

Γραφείο Τύπου

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων