Γέμισε η πλατεία Αγίας Παρασκευής κόσμο και νέους στο προεκλογικό κάλεσμα του Ν.Ζόμπολα

Photo//aparaskevi-images.gr

Ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής & Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Βορείου Τομέα Αθηνών, Νίκος Ζόμπολας, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα από την Αγία Παρασκευή και την κεντρική πλατεία, όπως ήταν αναμενόμενο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που κατά τον χαιρετισμό της ανέπτυξε το κυβερνητικό έργο στην παιδεία.

Photo//aparaskevi-images.gr
Photo//aparaskevi-images.gr

Ο κ. Ζόμπολας, αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες του που κατέκλεισαν κεντρικό μαγαζί εστίασης και τον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας, σε ένα βροχερό βράδυ μάλιστα, τόνισε ότι η δύναμη του στις επόμενες εκλογές είναι η «πόλη μας, η πλατεία μας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε (καθώς διατηρεί και το επαγγελματικό του γραφείο στην πλατεία). Επισήμανε επίσης, ότι είναι σίγουρος για την αυτοδυναμία της ΝΔ, ότι θα έχει μια πολύ καλή προσωπική πορεία στις εκλογές, λόγω της εντοπιότητας, της οικογενειακής 60χρονης αξιόπιστης επαγγελματικής πορείας στον ασφαλιστικό κλάδο και την αγορά και την ενασχόληση του με τους νέους τα τελευταία χρόνια, ως Αντιδήμαρχος Νεολαίας.

Photo//aparaskevi-images.gr

«Είμαι νέος πολιτικός, άφθαρτος, επαγγελματίας με ένσημα και ζήτω την ψήφο σας», κατέληξε.–

Photo//aparaskevi-images.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.