“Μια γενιά μπροστά”: Ξεκινάμε την δράση μας «παίρνουμε τους δρόμους»

Με πρωτοβουλία του υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, η παράταξή μας αναλαμβάνει το προσεχές διάστημα δράση για να καταγράψει όλα τα προβλήματα στις συνοικίες της πόλης μας.

Με σύνθημα «Παίρνουμε τους δρόμους» θα βρεθούμε σε όλες τις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής μας και με την πολύτιμη βοήθειά σας θα καταγράψουμε όλα όσα σας απασχολούν και θέλετε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε προκειμένου να διαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμά μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023. Μείνετε συντονισμένοι.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.