Διευρύνεται το ψηφοδέλτιο της “Νίκης των πολιτών” με τον Γιώργο Μαρίπα-Πολυμέρη

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, καλωσορίζω ένα νέο επιστήμονα τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΙΠΑ – ΠΟΛΥΜΕΡΗ στην ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1994 στο Κοντόπευκο Αγ. Παρασκευής όπου και μένει, τελείωσε Δημοτικό και Γυμνάσιο στο Αρσάκειο και στη συνέχεια το 2ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής.

Ακολούθησε σπουδές στο τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μετά τον στρατό έκανε μεταπτυχιακό με τίτλο «Βιώσιμη ανάπτυξη και περιβαλλοντική διαχείριση» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Γιώργος είναι πιστοποιημένος περιβαλλοντικός εκπαιδευτής, έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις σε Επιστημονικά συνέδρια για την Κλιματική αλλαγή στο Εδιμβούργο, στο Γκρατς, στο Λίνκολν και στην Αθήνα στο Ευγενίδειο ίδρυμα και σήμερα εργάζεται σε Εταιρεία Ανακύκλωσης ως περιβαλλοντικός εκπαιδευτής.

Ο Γιώργος πιστεύει ότι «ο Δήμος μας με τις κατάλληλες υποδομές μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον τομέα της ανακύκλωσης» και μας γεμίζει ξεχωριστή χαρά η παρουσία του στις γραμμές μας.

12 Απριλίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.