Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού από συλλόγους και φορείς της Αγίας...

Ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού από συλλόγους και φορείς της Αγίας Παρασκευής

Το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής και ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής κατέθεσαν προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.