Γ. Σταθόπουλος: ο Δημήτρης Σουσούδης στη «Νίκη των πολιτών»

Καλωσορίζουμε τον ιδιωτικό υπάλληλο ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ στη ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1984 στην Αγία Παρασκευή, μένει στην περιοχή του Τσακού και είναι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά» (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) στην Αγία Παρασκευή.

Ο Δημήτρης εργάσθηκε πολλά χρόνια στον χώρο την διαφήμισης και τα τελευταία αρκετά χρόνια εργάζεται ως Διευθυντής πωλήσεων σε Εταιρεία τεχνολογίας του χώρου της ναυτιλίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Δημήτρης σε νεαρή ηλικία διετέλεσε, για δυο θητείες, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού και έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής αδελφοποίησης του Δήμου μας.

Είναι, τέλος, κιθαρίστας και τραγουδιστής όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας για την επάνοδο του Δημήτρη Σουσούδη στο Δημοτικό γίγνεσθαι της πόλης μας, αφού τα τελευταία χρόνια οι επαγγελματικές του κυρίως υποχρεώσεις τον απομάκρυναν από την ενεργό δράση.

18 Απριλίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.