Ο Δημήτρης Κουμουστιώτης στο “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

Ο Δημήτρης Κουμουστιώτης είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1994.

Έχει σπουδάσει Διπλωματούχος Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

Εργάστηκε ως Μηχανικός στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας και κατόπιν έκανε στροφή, υπηρετώντας τα τελευταία 28 σχεδόν χρόνια την Κοινωνική Ασφάλιση, από όλα τα πόστα, με μεγάλη επιτυχία.

Λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης με τον τομέα της Κοινωνικής ασφάλισης, φιλοδοξεί, δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Τσιαμπά, να προσφέρει τα μέγιστα για την λύση των προβλημάτων που απασχολούν την πόλη μας.

Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που έχει ως προτεραιότητα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, την νεολαία αλλά και μεγάλη αγάπη για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Οραματίζεται να προσφέρει τα μέγιστα για να γίνει η Αγία Παρασκευή μια πόλη πρότυπο που όλοι Οραματιζόμαστε!

Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Γραφείο Τύπου

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.