Γ. Σταθόπουλος: Ο Αντώνης Δημητρίου στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση, τον Δικηγόρο Αντώνη Δημητρίου στη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής -Ανεξάρτητη -Δημοτική -Κίνηση.

Ο Αντώνης γεννήθηκε το 1992 στον Τσακό όπου και ζει (η μητέρα του Λευκή Μουστάκη, καθηγήτρια Γερμανικής φιλολογίας και υποδιευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής, είναι 4ης γενιάς κάτοικος της πόλης μας) και πήγε διαδοχικά στο 3o Δημοτικό, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 4ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Στην συνέχεια φοίτησε στην Νομική Σχολή Αθηνών όπου έκανε μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Δίκαιο με κατεύθυνση το Εκκλησιαστικό και υπηρέτησε στις δυνάμεις καταδρομέων – αλεξιπτωτιστών.

Ο Αντώνης ήταν μέλος ομάδας πρωτοβουλίας που διοργάνωσε το «Τρίποντο χαράς» για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού», είναι μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Αγ. Παρασκευής και ασκεί μάχιμη δικηγορία με γραφείο στον Τσακό.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και ο ενθουσιασμός μας για την ένταξη νέων ανθρώπων, όπως ο Αντώνης Δημητρίου, στις γραμμές μας.

20 Απριλίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νικη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.