Γ. Σταθόπουλος: Η Ιωάννα Χάρτα στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε την καθηγήτρια ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΡΤΑ στους κόλπους της «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση».

Η Ιωάννα είναι απόφοιτος της Βαρβάκειου σχολής, σπούδασε στην Φιλοσοφική και την Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών – ΕΚΠΑ και είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής στον Άγιο Ιωάννη από το 1995.

Η Ιωάννα είναι παντρεμένη με τον Οικονομολόγο Σωτήρη Παπασωτηρίου Καθηγητή στο 1ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής με τον οποίο έχουν ένα γιο και μια κόρη.

Η Ιωάννα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ως καθηγήτρια, είναι ενεργό μέλος του γονεϊκού κινήματος, υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε θέση Εφόρου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Αγ. Παρασκευής.

Η συμβολή της Ιωάννας Χάρτα στους αγώνες μας για τα Δημόσια σχολεία της πόλης μας αλλά και γενικότερα στην προσπάθεια μας ανάταξης της Αγίας Παρασκευής θα είναι καθοριστική.

21 Απριλίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.