Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ 2023-ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Γ. Σταθόπουλος: Η Πωλέττα Πολίτη στη «Νίκη των Πολιτών»

Γ. Σταθόπουλος: Η Πωλέττα Πολίτη στη «Νίκη των Πολιτών»

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω την επί χρόνια ελεύθερη επαγγελματία και αυτοδιοικητικό ΠΩΛΕΤΤΑ ΠΟΛΙΤΗ στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Η Πωλέττα κάτοικος από παιδί της πόλης μας, πήγε στα Σχολεία της, έκανε δυο γιους και ως ελεύθερη επαγγελματίας έφτασε στη θέση της Προέδρου της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών – ΕΝΕΒΑΠ.

Στην συνέχεια, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με τους Δημάρχους Στ. Κώτση και Β. Γιαννακόπουλο από το 1994 έως το 2010 συνεχώς.

Έτσι, στην διάρκεια αυτής της μεγάλης αυτοδιοικητικής πορείας, διετέλεσε διαδοχικά Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, του ΚΑΠΗ και του Κέντρου Παιδιού και Αντιδήμαρχος Οικονομικών όπως και  Διοίκησης και Παιδείας!

Είναι, για όλα αυτά, μεγάλη η χαρά μας για την ένταξη της στις γραμμές μας και για την βοήθεια που θα προσφέρει.

23 Απριλίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.