Η Μανουέλλα Σιώκη στο “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

Η Μανουέλλα Σιώκη κατάγεται από την όμορφη Καρδίτσα και είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1996. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.
Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης. Είναι διευθύντρια πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία λιανικής
Η Μανουέλλα φιλοδοξεί, δίπλα στον Κώστα Τσιαμπά να προσφέρει με τις γνώσεις και το μεράκι που έχει για κοινωνική προσφορά, βάζοντας και εκείνη το λιθαράκι της στη λύση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν το δήμο μας.
Οραματίζεται την Αγία Παρασκευή του Μέλλοντος και γι’ αυτό, δίνει το παρών στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Μανουέλλα σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.