Κομματική Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ Αγίας Παρασκευής – Εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου διεξάγονται σε συνθήκες που βυθίζουν τον λαό στη φτώχεια και στην αδυναμία κάλυψης και των πιο βασικών αναγκών της καθημερινότητας. Μόνο οι τιμές ανεβαίνουν και γεμίζουν τις τσέπες των μεγάλων ομίλων. Οι σειρήνες του πολέμου ακούγονται πολύ δυνατά και στη χώρα μας, που όμως καθημερινά βυθίζεται στον κίνδυνο άμεσης εμπλοκής. Η χώρα μας, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ εμπλέκονται σταθερά στην επικίνδυνη αντιπαράθεση με  Ρωσία και Κίνα.

Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, το ΜΕΡΑ25, η Ελληνική Λύση μιλούν για “δίκαιη”, “φιλολαϊκή” ή “προοδευτική”. Τέτοια λύση δεν υπάρχει. Πρόκειται για διαχείριση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Τα κόμματα αυτά, παρά τις όποιες διαφορές μεταξύ τους, συμπίπτουν στα κύρια ζητήματα που καθορίζουν το σήμερα και το αύριο του λαού.

Γι’ αυτό πρέπει να ενισχυθεί η κοινοβουλευτική παρουσία του ΚΚΕ. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κάθε εργαζόμενος πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του και να δυναμώσει το Κόμμα.

Τώρα είναι η ώρα των εργαζομένων, να βγουν δυναμικά στο προσκήνιο για όλες τις σύγχρονες ανάγκες τους, την Παιδεία, την Υγεία, τη Στέγαση, την ίδια τη Ζωή. Ο αγώνας μπορεί να έχει αποτέλεσμα και να δημιουργήσει όρους ανάτασης, όταν δεν εγκλωβίζεται στα εναλλακτικά σενάρια της αστικής διαχείρισης.

Καλούμε όλους τους αγωνιστές εργαζόμενους κατοίκους του προαστίου μας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κόμματος, στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, την Πέμπτη 4/5/2023 στις 20.00.

 Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι Βουλευτές του Κόμματος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας

  • Παπαζαχαριάκης Γιάννης,  Μουσικός, ενορχηστρωτής
  • Κουρή Γεωργία, Παιδαγωγός στην ειδική αγωγή, πρόεδρος των εργαζομένων στην ειδική αγωγή
  • Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με τη  Λαϊκή Συσπείρωση, Τσιμπουκάκης Ηλίας, Μέλος του ΔΣ του σωματείου μισθωτών τεχνικών-Μηχανικός Ε.Μ.Π

Η ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής του ΚΚΕ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.