Εισιτήρια αγώνα playoff ΚΑΠ – ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Σχετικά με τα εισιτήρια τους αγώνα playoff ανόδου Γ’ Εθνικής ΚΑΠ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κοντόπευκου την Κυριακή 07/05/2023 η διοίκηση της ΚΑΠ ανακοινώνει τα εξής:

1. Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων εκδόθηκαν 300 εισιτήρια, όσα ακριβώς προβλέπει η άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

2. Στην φιλοξενούμενη ομάδα της Νήαρ Ηστ θα παραχωρηθούν 60 εισιτήρια, δηλαδή το 20% των εκδοθέντων εισιτηρίων όπως ακριβώς προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Ανδρών.

3. Τα εναπομείναντα 240 εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά και κατά σειρά στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΠ, στα μέλη του συλλόγου, στα μέλη των ακαδημιών της ΚΑΠ και στους αθλητές του συλλόγου.

4. Καθώς η ζήτηση εισιτηρίων υπερβαίνει την διαθεσιμότητα την Κυριακή 07/05 ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

5. Πρόσβαση στους χώρους του γηπέδου θα έχουν αυστηρά και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου αγώνα ή διαρκείας.

Η Διοίκηση της ΚΑΠ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.