Η Αγγελική Πολίτου στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε την Πρόεδρο του Ομίλου Πνευματικών Αθλημάτων ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΥ στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Η Αγγελική γεννήθηκε στην Πάτρα, μεγάλωσε στον Χολαργό, τελείωσε την Σχολή Σταυράκου, έκανε σπουδές δημοσιογραφίας, από την δεκαετία του 1980 μένει στο Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής και έχει δυο κόρες.
Η Αγγελική επι 30 ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε την ενημέρωση από το πόστο της Διευθύντριας παραγωγής Ειδήσεων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.
Την τελευταία δεκαετία ασχολείται με τον Πνευματικό Αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπριτζ ως αθλήτρια, δασκάλα και διαιτήτρια, είναι μάλιστα ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Αθλητικού σωματείου «Όμιλος Πνευματικών Αθλημάτων ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» που αναπτύσσει στο Δήμο μας το Σκάκι και το Μπριτζ με πάνω από 100 αθλήτριες/ες στα γραφεία του της οδού Αγ. Ιωάννου.

Η ένταξη της Αγγελικής Πολίτου στην μεγάλη Δημοτική Κίνηση της «ΝΙΚΗΣ» μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για τις Δημοτικές εκλογες του Οκτωβρίου.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.