Ο Στέφανος Κασαπίδης στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρα τον Μαθηματικό και στέλεχος της Αυτοδιοίκησης ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ.Παρασκευης».

Ο Στέφανος είναι γιος του πρ. Δημάρχου Περάματος Δημήτρη Κασαπίδη και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής την περίοδο 2014 -2019.
Είναι, επίσης, Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επιχειρησιακή Έρευνα και Στατιστική του Μαθηματικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο Στέφανος είναι παντρεμένος με την Μαρία Κελεσίδη το γένος Κατσαΐτη, μένει στον Τσακο Αγίας Παρασκευής και τα τελευταία 17 χρόνια υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης.

Η ενεργοποίηση του Στέφανου Κασαπίδη στο Δημοτικό γίγνεσθαι της πολης μας είναι εξαιρετικά θετικό γεγονός και μας γεμίζει αισιοδοξία.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.