Η Ελευθερία Παπαδογιάννη στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε την Νηπιαγωγό, Ζωγράφο και Σχεδιάστρια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣ.ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Η Ελευθερία με παππού τον αείμνηστο Βασίλη Παπαδογιαννη που ήταν δάσκαλος του 1ου Δημοτικού Σχολείου μας, γεννήθηκε το 1996 στην Αγία Παρασκευή και έκανε εγκύκλιες σπουδές κατά σειρά στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο.
Στη συνέχεια εισήχθη στην Σχολή Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα έκανε σπουδές Ζωγραφικής, Σχεδίου και Animation στη Σχολή ΑΚΤΟ, τομείς στους οποίους ήδη διαπρέπει!

Η ένταξη ανθρώπων της νέας γενιάς, όπως η Ελευθερία Παπαδογιαννη, στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση μας δίνει μεγάλη χαρά και παράλληλα μας προσθέτει ευθύνες να ανταποκριθούμε στα οράματα τους. 

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.