Εκδήλωση ΒΒQ 3ου Συστήματος προσκόπων Αγ. Παρασκευής

Διανύουμε ήδη τον τελευταίο μήνα της άνοιξης και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών φτάνοντας στο τέλος άλλης μία προσκοπικής χρονιάς. Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής διοργανώνει όπως κάθε χρόνο μια μοναδική μουσική βραδιά για να γιορτάσουμε μαζί την ολοκλήρωση της προσκοπικής χρονιάς και να ευχηθούμε σε ανήλικα και ενήλικα μέλη καλές κατασκηνώσεις.

Η βραδιά αυτή θα λάβει χώρα το Σάββατο 27/05 στις 20:00 στη λέσχη μας, Σπάρτης 1 και Θεμιστοκλέους. Θα βρείτε νόστιμα ψητά και δροσερές μπύρες και αναψυκτικά τα οποία θα συνοδεύουν την όμορφη έντεχνη/λαϊκή ζωντανή μουσική από γνωστούς μουσικούς. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση για δωρεάν ταξίδια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, διανυκτερεύσεις σε camping και καταφύγια, δραστηριότητες για παιδιά, επισκέψεις σε μουσεία, υπηρεσίες υγείας και πολλά άλλα που μπορείτε να κερδίσετε αγοράζοντας έναν λαχνό καθώς θα υπάρχουν τόσα δώρα όσα και λαχνοί.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τις κατασκηνώσεις των παιδιών. Η βραδιά αυτή έχει γίνει θεσμός πλέον καθώς έχει αγαπηθεί από όλους μικρούς και μεγάλους, μέλη και μη του συστήματός μας γι’ αυτό σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να τα πούμε για άλλη μία φορά από κοντά να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε!  

Για την καλύτερη οργάνωσή μας, όσοι επιθυμείτε να κλείσετε τραπέζι παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα

https://forms.office.com/e/4EzL9xfAha