Κλιμάκιο του “ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ” περιόδευσε στην πόλη της Αγίας Παρασκευής

Το Σάββατο 13 Μαΐου, επισκέφτηκε την Αγ. Παρασκευή κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή επικρατείας Ελένη Χρονοπούλου και τον γραμματέα του Τομέα Πολιτισμού Νίκο Ορφανό διανέμοντας φυλλάδια με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές του Βόρειου Τομέα Ρένα Καρανικολάου, Ελένη Μουλουδάκη, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Αγγελική Συνοδινού, και από την Αγ. Παρασκευή το μέλος της επιτροπής Βούλα Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κρητικίδης και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Ορέστης Κύρτσης, Ελισάβετ Κόλια, Ελένη Κωνοφάου και άλλοι.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.