Ο Γιώργος Κεφαλλωνίτης – Περού στην “Νίκη των Πολιτών”

Καλωσορίζουμε τον τραγουδοποιό και συνθέτη ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗ, με καλλιτεχνικό όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ, στην ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.

Ο Γιώργος με καταγωγή από την Τήνο, είναι κάτοικος γέννημα-θρέμμα της Αγ. Παρασκευής όπου ζει μέχρι σήμερα, πήγε διαδοχικά στα Σχολεία της πόλης μας 5ο Δημοτικό-Χελμειο, 3ο Γυμνάσιο & 3ο Λύκειο, σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και δραστηριοποιείται στη μουσική παραγωγή και την ενορχήστρωση.

Έχει εκδώσει μέχρι σήμερα 3 δισκογραφικές δουλειές.

Η πρώτη με τίτλο «Δύο κόσμοι» (2014), η δεύτερη με τίτλο «Οι 12 Ένορκοι» (2016) και η 3η έχει τον τίτλο “Primavera” (2022) όλες σε δικούς του στίχους και μουσική.

Παράλληλα υπογράφει διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός, συνεργάζεται με τον Μανώλη Φάμελλο και τη Νατάσα Μποφίλιου αλλά και με τον Γιώργο Νταλάρα που τραγούδησε το «Πάσχα και Πρωτομαγιά» σε σύνθεση και ενορχήστρωση δική του.

Ο Γιώργος Περου-Κεφαλλωνιτης άνθρωπος της τέχνης και της μουσικής με άποψη, θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια μας ώστε η Αγία Παρασκευή να είναι πόλη του πολιτισμού.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.