«Νίκη Πολιτών»: Μεγάλη συμμετοχή και διάλογος στο Κοντόπευκο στην 11η συνάντηση γειτονιάς

Με μεγαλη συμμετοχή κατοίκων έγινε την Δευτέρα 29/5 η ενδέκατη (11η) κατα σειρά Συνάντηση Γειτονιάς που διοργάνωσε,αυτή την φορά στο Κοντοπευκο η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ.Παρασκευης».
Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση,που αφορούσε τους κατοίκους του Κοντοπευκου που μένουν στα τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούςΤσιμισκη-Χίου-Γαρυτου-Ολυμπίας-Τσιμισκη και που συντόνισε η Μαργαριτα Δημητριου-Καβρουδακη Δημ.Συμβουλος και πρ.Προεδρος των Παιδ.Σταθμών.
«Είμαστε μια ζωντανή Δημοτική Κίνηση με συνεχείς δράσεις ακόμη και στην περίοδο της πανδημίας,ανεξάρτητη από τα κόμματα και με διοργάνωση συνελεύσεων γειτονιάς από την πρώτη στιγμή ίδρυσης μας» δήλωσε ο Γιαννης Σταθοπουλος και περιέγραψε τα έργα που έγιναν στη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας 2014-19:
Αντιπλημμυρικά έργα ομβρίων οδών Χίου,Ολυμπίας,Δραγατσανιου,Τσιμισκη κ.α.με καθολική ασφαλτόστρωση των οδών,καθολική ασφαλτόστρωση οδου Σκρα,Κίμωνος κ.α,ολοκλήρωση ποδηλατοδρόμων με εκτεταμένες ρυμοτομησεις,ανάπλαση προαυλίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου,καθαρισμός οδών από τα χιόνια περισυ κ.α.
Αναφέρθηκε επίσης σε εκκρεμή προβλήματα της γειτονιάς (πεζοδρομια,κυκλοφοριακό,αναπλάσεις,καθαριοτητα).
Ακολούθησαν πολλές τοποθετήσεις όπου οι πολιτες έθιξαν θέματα κακής κατάστασης πεζοδρομίων,έντονης δυσοσμίας σε πολλές οδούς του Κοντοπευκου,κυκλοφορίας,ανακατασκευής της οδου Γαρυτου,Καθαριότητας,παράνομων σταθμεύσεων κ.α.
Σημειώνουμε την παρουσία των Δημ.Συμβούλων Παν.Γκονη και Δημ.Κονταξη,των πρ.Δημ.Συμβουλων Παντελή Χαλαρή και Κατερινας Πρωτοσυγγελιδου-Φλατσουση,της Αντιπρ. του Συλλόγου κατοίκων Κοντοπευκου-Παραδείσου Βουλας Κουτσογιαννη,των Β.Τραυλού και Μ.Αιδινη πρ.Προέδρων Σχολικών Επιτροπών,του Δημ.Κουνη μέλους ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων,του επικεφαλης των «Φίλων ποδηλάτου» Στ.Λαριζα,της Ντ.Χατζηαντωνιου Προέδρου Α! ΚΑΠΗ,μελών ΔΣ συλλογικοτήτων της πόλης κ.α.
Οι Συναντησεις Γειτονιάς θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.