Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ 2023-ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου στη «Νίκη των Πολιτών»

Η Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».
Η Αλεξάνδρα που κατοικεί τα τελευταία  15 χρόνια στον Παράδεισο της Αγίας Παρασκευής σπούδασε Αρχαιολογία-Ιστορία στην Αθήνα,έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία Τέχνης στο Βέλγιο,είναι παντρεμένη με τον εικαστικό Γιώργο Βεργιτσακη και υπηρετεί ως Φιλόλογος στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1993.
Αποσπάσθηκε για μια τριετία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, για να διδάξει τη Νέα Ελληνική Γλώσσα ως μάθημα επιλογής στο Πανεπιστήμιο και στην συνέχεια στο Καλλιτεχνικό Σχολείο  Γέρακα για μία δεκαετία, όπου διακρίθηκε για την πρωτοβουλία της να οργανώσει
σχολική βιβλιοθήκη και να συντονίσει  Λογοτεχνικό Εργαστήριο, χάρη στο οποίο οι μαθητές απέσπασαν πολλά βραβεία συμμετέχοντας σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Παράλληλα είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων,από το 2015 εργάζεται σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας-ΣΔΕ,την τελευταία,μάλιστα,τριετία υπηρετεί στο ΣΔΕ Αγίας Παρασκευής που λειτουργεί στο 3ο Γυμνάσιο τα απογεύματα.
Η Αλεξάνδρα είναι,επίσης,αυτοδίδακτη σχεδιάστρια κοσμημάτων από ανακυκλώσιμα υλικά και οργανώνει – συντονίζει εθελοντικά εργαστήρια κοσμήματος με επαναχρησιμοποίηση υλικών σε πολιτιστικούς φορείς.
Τέλος, είναι εξειδικευμένη αρχηγός εκδρομών – ξεναγός στην Ισπανία και εθελόντρια σε δράσεις που αφορούν Άτομα με Αυτισμό.
Η συμβολή της Αλεξανδρας Βασιλοπουλου στην διαμόρφωση του προγράμματος μας για τους τομείς Πολιτισμού και Παιδείας θα μας είναι πολυτιμη.