Το 29ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού ανοίγει αυλαία το Σάββατο 24/6 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

.

Το 29ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού ανοίγει αυλαία το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, με τη συναυλία “Έξω καρδιά” της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Στο Α’ μέρος του Φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουλίου, θα παρουσιαστούν 8 συναυλίες, 17 θεατρικές παραστάσεις και 5 παιδικές, ανάμεσα στις οποίες οι 4 θα είναι με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό, με πρόσκληση!

Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του Δήμου μας, που έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και προσελκύει φίλους των Τεχνών από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, για πρώτη χρονιά φέτος, έχουμε τη μεγάλη τιμή να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κ.Ε.Δ.Ε.

Μια σπουδαία επιβράβευση για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας. Πρόκειται για διακρίσεις που επισφραγίζουν την ολοένα και μεγαλύτερη πολιτιστική εξωστρέφεια του Δήμου μας και αποτελούν εφαλτήριο για την περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του Φεστιβάλ.

Επίσης, για 4η συνεχή χρονιά συνεχίζεται η υποστήριξη από την Περιφέρεια Αττικής μέσω της χρηματοδότησης εκδηλώσεων.

Επιπλέον, η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ παρέχει και φέτος στις Νέες και Νέους της πόλης μας Ελεύθερη Είσοδο στο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού!

Σας καλούμε να απολαύσετε παραστάσεις από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής και της λαϊκής μας παράδοσης, σε ένα από τα ωραιότερα θέατρα της Αττικής, με «Πολιτισμό για όλους!».

Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Βίκυ Νικάκη

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας – Αντιπρόεδρος Φεστιβάλ

Ευτυχία Μανουσάκη

Καλλιτεχνική Διευθύντρια Φεστιβάλ

////////

Κηποθέατρο Παπάγου

ΚΟΡΥΤΣΑΣ – 6η ΣΤΑΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ

Πληροφορίες-Προπώλησης Εισητηρίων
  • Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90, Τηλ: 213-2027187,186 – εργάσιμες ημέρες και ώρες.
  • Ταμείο Θεάτρου: Οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, Τηλ: 210-65 20 412 – την ημέρα της παραστάσεως σπο τις 7:00 μ.μ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων