Γιάννης Μυλωνάκης: Η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε! Η πόλη είναι απροετοίμαστη (VD)

Η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε!

Η πόλη μας παραμένει απροετοίμαστη!

Μπορούμε και πρέπει να αλλάξουμε αυτή την εικόνα! H προστασία του Υμηττού είναι υπόθεση όλων μας.

Οι ανωτέρω επισημάνσεις αναφέρονται από τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», κ. Γιάννη Μυλωνάκη.

Με ένα βίντεο όπου παρουσιάζονται σημεία του Υμηττού και της Αγίας Παρασκευής με ξερά χόρτα, που αποτελούν top σημεία επικινδυνότητας για έναρξη πυρκαγιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο κ. Μυλωνάκης αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών. Οι εικόνες που παρουσιάζονται δεν τιμούν την πόλη μας. Το δάσος του Υμηττού είναι πηγή οξυγόνου και έχουμε χρέος να το προστατέψουμε, τονίζει ο κ. Μυλωνάκης.

Το σχέδιο της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» για την αντιπυρική προστασία περιλαμβάνει:

  • Αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας για την έγκυρη ανίχνευση πυρκαγιάς.
  • Ενίσχυση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες της πόλης.
  • Προετοιμασία των πολιτών και των δημοτικών υπαλλήλων ώστε όλοι να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση πυρκαγιάς.
  • Συστηματικό καθαρισμό όλων των δημοτικών και ιδιωτικών οικοπέδων.
  • Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των μαθητών της πόλης.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.