Στη “Νέα Αρχή” η Μιχαέλα Τσιτιλάκου

Ένα νέο αξιόλογο μέλος στην “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”

Καλωσορίζουμε την συμπολίτισσα δικηγόρο Μιχαέλα Τσιτιλάκου στην δημοτική μας παράταξη.

Η Μιχαέλα, κάτοικος και δημότης της γειτονιάς του Τσακού, είναι μία δυναμική και πολύ καταρτισμένη δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με εξαιρετικό βιογραφικό, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς όπου έλαβε και το 1ο “Βραβείο Ειρήνης και Συνεργασίας των Βαλκανικών λαών” για την διπλωματική της εργασία με τίτλο ” The Turkey-Libya Memorandum of Understanding “

Ξεχωρίζει για την πολύ συγκροτημένη νομική της σκέψη, την μεθοδικότητα – εργατικότητα στην δουλειά της, αλλά και την πολύ πλούσια κοινωνική της συμμετοχή και δράση.

Μέλος της θεατρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της εκστρατείας για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα και την επανένωση των μνημείων.

Ως ενεργός πολίτης, επαγγελματίας και εργαζόμενη διεκδικεί καλύτερες συνθήκες στην πόλη που μεγάλωσε και ζει. Η ενασχόλησή της με τα κοινά είναι μια απόφαση ευθύνης που εκφράζει και αντιπροσωπεύει την αγωνία αλλά και το ενδιαφέρον της γενιάς της.

Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία και για τα σοβαρά προβλήματα που παραμένουν και αναζητούν λύση και συμφωνούμε στις βασικές προτεραιότητες και στην στόχευση των επομένων ετών. Γιατί ζούμε σε μια πόλη που θα πρέπει πολύ γρήγορα βελτιώσει την καθημερινότητά μας με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και αντίληψης.

Θα είναι σημαντική η συνδρομή της σε πολλά ζητήματα, αλλά και σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό και επαγγελματικό της αντικείμενο, σε νομικά θέματα αστικής, διοικητικής, εμπορικής και ποινικής φύσεως, ελέγχους τίτλων και συνταξιοδοτικά ζητήματα.

Καλή επιτυχία Μιχαέλα

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΑΕΛΑΣ ΤΣΙΤΙΛΑΚΟΥ:

“Η ζωή όλων μας, μέσα σε ένα περιβάλλον ραγδαίων εξελίξεων, εκτός από βιώσιμο παρόν, πρέπει να έχει ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο προοπτική, προκειμένου να διαφυλαχθεί, αλλά κυρίως να προαχθεί, η ποιότητα της καθημερινότητάς μας και η εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας. Η διαχείριση των δυσκολιών και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη μας ως σύνολο, κάθε γειτονιά, αλλά και κάθε πολίτης ατομικά, απαιτούν δραστικές λύσεις, με άμεσο και αποφασιστικό τρόπο. Η Αγία Παρασκευή που μας αξίζει είναι μια πόλη φιλική και ανθρώπινη, μια πόλη πρότυπο!

Με πολύ μεγάλη χαρά και τιμή, έχοντας το ίδιο όραμα για την πόλη μας, αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Οικονόμου να συμπορευτώ μαζί του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς στο πρόσωπό του διέκρινα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ο νέος Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής. Εμπειρία διοίκησης, τεχνογνωσία, όρεξη για δουλειά, εργατικότητα, αποφασιστικότητα και κυρίως ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα με λύσεις για την πόλη που αγαπάμε.

Μαζί θα αγωνιστούμε για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.”

Γιώργος Οικονόμου

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων