Βάσω Σταθουλοπούλου & Γεωργία Δήμου στη “Νίκη των Πολιτών”

Καλωσορίζουμε μια αγαπημένη φίλη,την οδοντίατρο Βασω Σταθουλοπουλου πρ.Δημοτική Σύμβουλο,στην ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση.
Η Βασω κατάγεται από την Αρκαδία όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια,είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών,είναι παντρεμένη,έχει δυο γυιους και διατηρεί ιατρείο στην Αγία Παρασκευή από το 1991.

Η Βασω υπήρξε ενεργό μέλος της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ επι πολλά χρόνια,ήταν Δημοτική Συμβουλος Αγ.Παρασκευης 2014-2019 με τη «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» επι Δημαρχίας Γ.Σταθοπουλου,είχε συμβολή σε πολλές αποφάσεις που έλυσαν χρόνια προβλήματα του Δήμος Αγίας Παρασκευής αλλά δεν συμμετείχε στις εκλογες του 2019.
Η παρουσία της Βάσως Σταθουλοπουλου στις Δημοτικές εκλογες του Οκτωβρίου ενισχύει το ψηφοδέλτιο μας και στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και νικης.

**************************************************************************************
Καλωσορίζουμε με χαρα την Γεωπόνο Γεωργια Δημου στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ.Παρασκευης».
Η Γεωργια γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή στο Κοντοπευκο,είναι γεωπόνος και μητέρα δύο παιδιών.
Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος επι σειρά ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών περιβαλλοντικών μελετών και υποστήριξης περιβαλλοντικών εφαρμογών και έργων.
Η Γεωργια με την υποψηφιότητά της θέλει να συμβάλλει στην κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας στην πόλη,στην προώθηση των σύγχρονων μεθόδων και πρακτικών διαχείρισης των απορριμμάτων και στην διαφύλαξη και ενίσχυση των χώρων πρασίνου και αναψυχής.
Θέλει,επίσης,να συμβάλει στην εφαρμογή πρωτοβουλιών και δράσεων ώστε οι πολίτες και ιδίως οι νέοι να επιζητούν την ενεργό συμμετοχή τους στην διαμόρφωση του χαρακτήρα της πολης μας.
Για όλα αυτά η Γεωργια Δημου μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση εντασσόμενη στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση.